EXCURSIÓ A TV3

El passat 17 de gener els alumnes de 4t d’ESO del nostre centre i els de 1r de batxillerat del IES Baix Cinca de Fraga vam anar a Barcelona per visitar les instal·lacions de TV3.

Quan vam arribar el guia es va presentar i després de passar un petit control de seguretat, ens vam esperar al punt de trobada de les instal·lacions que es trobava enmig dels tres edificis que vam visitar. El guia ens va fer unes quantes preguntes per comprovar el que sabíem de TV3, una d’elles era quins eren els canals de televisió que pertanyen a Televisió de Catalunya, amb una mica d’ajuda vam contestar: TV3, 3/24, Super3, Sport3, i el canal 33.

El primer edifici que vam visitar er el CEI on hi ha la redacció dels informatius. Vam visitar la sala de control i els platós dels informatius amb tot tipus d’explicacions per part del guia, sobre la realització, llums, càmeres etc. Després vam anar a l’edifici de serveis on hi ha la infermeria, una gasolinera i un garatge on vam poder entrar a una de les unitats mòbils i veure-la per dins.

Per últim vam visitar els platós dels programes d’entreteniment, on vam veure decorats de tot tipus de programes, els tallers i les sales de perruqueria, maquillatge i vestuari.

La visita va durar una hora i mitja i a la sortida ens van regalar unes polseres de la sèrie Merlí. Al finalitzar la visita ens van portar al Centre Comercial Illa on vam dinar i vam tenir temps lliure. A les 4 vam eixir cap a Mequinensa.

foto tv3

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *